i tiden- Kungliga klockor under 400år

I tiden – Kungliga klockor under 400 år. Utställning på Kungl. Slottet 23 januari – 8 maj 2016. Väggur samt bordsur ur de Kungliga samlingarna. Ägare: 	Foto: Alexis Daflos, Kungl. Hovstaterna I tiden – Kungliga klockor under 400 år. Utställning på Kungl. Slottet 23 januari – 8 maj 2016. Väggur samt bordsur ur de Kungliga samlingarna. Ägare: Foto: Alexis Daflos, Kungl. Hovstaterna

SUF önskar god fortsättning på ett alla TIDERS nytt år 2016.
Vi vill för den klockintresserade tipsa om en utställning av Kungliga klockor på Kungliga Slottet.
Den varar mellan den Den 23 januari fram till den 8 maj och omfattar över 50 klockor, där det är en del klockor som aldrig visasts tidigare. Anledningen till denna spännande utställning är i samband med Konungens 70-årsdag den 30 april.
Kungen inviger Utställingen I tiden den 22 Januari.


Klicka HÄR eller på bilden så kommer du till hemsidan kungahuset.se med all information du behöver om utställningen.


Med Vänliga hälsningar
Styrelsen
genom
Helén Holmström Jonsson